FIBA-Eurobasket-Cluj.jpg

FIBA EuroBasket 2017

Adăugat de Cristian Bucuroiu

Categorii: Sport si Excursii

Sala Polivalenta - Cluj-Napoca, Romania
Sala Polivalenta Cluj-Napoca
Contactează organizatorul evenimentului

Contactează organizatorul evenimentului

Pentru a cere informații despre eveniment, completați formularul de mai jos ce va ajunge la organizatori


FIBA EuroBasket 2017

“EuroBasket 2017 este o oportunitate extraordinara atat pentru baschetul romanesc, cat si pentru Romania si sportul romanesc in general, acest campionat fiind un eveniment sportiv major, al doilea dupa turneul de fotbal european. Suntem onorati ca multumita increderii acordate de Federatia Internationala de Baschet suntem acum parte din acest moment istoric, in care baschetul de performanta se intoarce in Romania. Pornim cronometrul pana la startul EUROBASKET 2017: urmeaza 365 de zile de pregatiri intense, in asteptarea echipelor europene care vor veni in Romania sa joace”, declara Horia Paun, Presedintele Federatiei Romane de Baschet.
 
EUROBASKET va incepe pe 31 august 2017 si va avea loc si in Romania, orasul selectat pentru disputarea meciurilor fiind Cluj-Napoca. Este pentru prima data in ultimii 30 de ani cand Romania va juca la EUROBASKET, acesta urmand sa fie cel mai important eveniment sportiv organizat pana acum in tara noastra.
 
Meciurile din grupa se vor juca in perioada 1 – 7 septembrie 2017 si puteti achizitiona bilete de tip Day Pass pentru fiecare zi de competitie:
Comanda bilete Day Pass 1 septembrie: Ungaria – Croatia/ Romania – Republica Ceha / Spania – Muntenegru
Comanda bilete Day Pass 2 septembrie: Croatia – Romania/ Muntenegru – Ungaria / Republica Ceha – Spania
Comanda bilete Day Pass 4 septembrie: Muntegreu – Croatia / Spania – Romania / Ungaria – Republica Ceha
Comanda bilete Day Pass 5 septembrie: Croatia – Spania / Republica Ceha – Muntenegru / Romania – Ungaria
Comanda bilete Day Pass 7 septembrie: Republica Ceha – Croatia/ Ungaria – Spania / Muntenegru – Romania
  
Poti fii unul din suporterii care sa sustina „Vulturii” in, achizitionand un pachet „Follow My Team” continand bilete de access la toate cele 5 meciuri ale nationalei la un pret special redus cu 40% pana la data de 22 Noiembrie 2016.
 
Pentru adevaratii impatimiti ai baschetului, avem pregatite pachetele „Tournament Pass” cu acces la toate cele 15 meciuri ce se vor disputa la Cluj-Napoca, cu preturi cuprinse intre 265 si 1050 de lei. In perioada 29 Septembrie – 22 Noiembrie 2016, pretul este redus cu 45% fata de biletele normale.
 
Si tu poti fii unul dintre cei care sunt alaturi de Moldoveanu, Baciu, Nicoara & Co la primul turneu final de baschet la care participa echipa nationala a Romaniei in ultimii 30 ani, nu rata aceasta ocazie unica de a vedea marile echipe ale Europei intrecandu-se in sportul pe care il iubesti la noi in tara!

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa dumneavoastră de email nu va fi publicată.(* marchează un câmp obligatoriu)

*

1996 - 2017 Copyright © Romanian Yellow Pages. Toate drepturile rezervate S.C. INFO PAGES S.R.L.
Sari la bara de unelte