AURORA AFI TRANS SRL

Adăugat de Florina Ionescu

0 recenzii

Listat în Alte activitati anexe transporturilor, Transport turistic cu autocare, Turism religios

CUI: 33681855
Nr Reg Com: j40/11802/2014
Persoana de contact: Florina Ionescu
Mobil: 0760141744
Contactați Listare proprietar

Contactați Listare proprietarul

Pentru a cere informații despre listare, completați formularul de mai jos pentru a trimite un mesaj listare proprietarului.


Firma Aurora Afi Trans srl,efectueaza transport intern si international de persoane,in conditii de siguranta si confort pe traseul pe care il convenim impreuna.
Va punem la dispozitie spre inchiriere un microbuz Mercedes-Benz Sprinter 616 CDI cu 19 locuri disponibile, avand in dotare:
aer conditionat,scaune tapitate,ajustabile stanga-dreapta/fata-spate,frigider,cafetiera,statie cu microfon,WI-FI,spatiu mare pentru bagaje.
Va oferim o gama variata de transport persoane in Bucuresti si imprejurimi cat si trasee planificate,excursii tematice,excursii de business,excursii montane,
pelerinaje,transferuri la/de la Aeroportul Otopeni,activitati team building,circuite pe teritoriul intern si international.
Suntem deschisi si flexibili la propunerile organizatorilor astfel incat,cu ajutorul programelor oferite,la finalul calatoriei fiecare participant sa plece cu amintiri placute.

Adaugă recenzia ta

Please login or register to add your review.

1996 - 2021 Copyright © Romanian Yellow Pages. Toate drepturile rezervate S.C. INFO PAGES S.R.L.
Sari la bara de unelte