Perete din sticlă securizată dublă, elegant și cu o atenuare fonică foarte bună, așa este caracterizat peretele vitrat iQ Structural. Se poate combina cu diferite compartimentari și cu uși simple sau duble din sticlă, lemn ori alt finisaj.
Perete despartitor cu integrare in sticla securizata.Un perete modular cu finisaje combinate pentru o optimizarea a spatiului.iQ Structural din sticla structurala avand dublu geamAmenajari interioare cu stilul peretilor despartitori relocabiliCu peretii mobili de la Espero poti avea un spatiu multifunctionalCompartimentari interioare de calitate pentru amenajari interioare care asigura un spatiu linistit si sigurPeretele mobil Sonico poate fi combinat si cu peretele Visio si astfel vei avea un spatiu dinamic, unic si cu lumina naturala.Pereții mobili glisanti Uno sau Duplo sunt o solutie pentru valorificarea compartimentarii si amenajarii interioare.Peretele despartitor iQ Single se integreaza perfect in diverse spatii de birouri.

Wallrite SRL

Adăugat de Wallrite

0 recenzii

Listat în Arhitectura, proiectare, design, urbanism, Lucrari de amenajare. Decoratiuni interioare, Lucrari de pardosire si placare a peretilor

CAEN: 4339 Alte lucrari de finisare
CUI: RO28055383
Nr Reg Com: J40 /1784 /2011
Telefon aditional: 021 367 03 16
Mobil: 021 367 03 16
Fax: 021 367 03 16
Program de lucru:
Indiferent de ora puteti sa ne contactati pe email-ul info@wallrite.ro, iar noi o sa va raspundem in cel mai scurt timp. Surprindeti-va partenerii de afaceri cu zone speciale care se potrivesc cu nevoile lor.

Lumea se schimba rapid, gusturile si tendințele la fel si noi. Astfel ne adaptam fiecarei situatii in care suntem implicati. Dam dovada la fiecare proiect de profesionalism indiferent de marimea acestuia, dand valoare spatiului disponibil prin compartimentari demontabile sau mobile, amenajari interioare, reamenajari sau recompartimentari, cu tot ce tin de aceste solutii integrate.
Cu peretii mobili sau peretii despartitori demontabili veti da o nota de dinamism, noutate si frumusete a design-ului, intensificand si transformand orice spatiu in ambianta compatibila cu toate cerintele fiecarui partener. O amenajare interioara de calitate adauga spatiului nota de care are nevoie pe termen lung. Astfel, cu peretii despartitori mobili sau demontabili puteti sa ii reutilizati, relocati ori de cate ori doriti fara a interveni major asupra altor elemente de design interior.
Avand o gama diversa puteti sa alegeti si sa realizati combinatii pentru a reinventa si modela spatiul dorit. Aaadar ganditi-va la posibilitati si nu la limite. Lasati-va inspirat!

Adaugă recenzia ta

Please login or register to add your review.

1996 - 2020 Copyright © Romanian Yellow Pages. Toate drepturile rezervate S.C. INFO PAGES S.R.L.
Sari la bara de unelte