Sigla Syncro

SYNCRO TRANSLATION SERVICES

Adăugat de Syncro Translation

0 recenzii

Listat în Design specializat, Servicii creatie artistica si publicitate, Traducere scrisa si orala (interpreti)

Contactați Listare proprietar

Contactați Listare proprietarul

Pentru a cere informații despre listare, completați formularul de mai jos pentru a trimite un mesaj listare proprietarului.


Syncro Translation Services este o agentie de traduceri specializate care întruneste cele mai ridicate standarde de calitate, este certificata ISO, oferind traduceri pentru companii din toate domeniile. Oferta Syncro cuprinde servicii complexe şi personalizate, traduceri specializate în toate domeniile, DTP, design grafic 24 de ore din 24. Pentru ca fiecare client este unic, fiecare ofertă este personalizată.

Asigurăm traducerea oricărui tip de document (brosuri, cataloage, manuale tehnice si de utilizare, fise de produs, pliante, prospecte, reviste de specialitate, articole stiintifice, etc), oferim transparentă atât în calitate cât si în preturi si proces.
Servicii: traduceri autorizate din/în toate limbile (europene, slave, nordice, rare şi foarte rare), traduceri tehnice, medicale, politice, financiare, bancare, economice, juridice, business, comerciale, domeniul turistic, documente oficiale, DTP, design grafic.

Pentru urgenţe, contactaţi-ne telefonic!

Adaugă recenzia ta

Please login or register to add your review.

1996 - 2024 Copyright © Romanian Yellow Pages. Toate drepturile rezervate S.C. INFO PAGES S.R.L.
Sari la bara de unelte