logo-ecadent-1-1.jpg

Cabinet Stomatologic Ecadent

Adăugat de Cristian Bucuroiu

0 recenzii

Listat în Clinici, Doctori stomatologi, Tehnica dentara

Contactați Listare proprietar

Contactați Listare proprietarul

Pentru a cere informații despre listare, completați formularul de mai jos pentru a trimite un mesaj listare proprietarului.


Clinica Ecadent

A fost intemeiata si continua sa fie condusa de o familie formata din medici stomatologi, a caror misiune principala o reprezinta prestarea unor sevicii stomatologice de calitate si obtinerea unui inalt grad de multumire si incredere din partea pacientilor. Acest lucru poate fi obtinut doar daca ne tratam clientii ca si cum ar fi membri ai familiei noastre.
Si-a inaugurat un sediu ultramodern situat in Miercurea Ciuc, strada Bólyai la numarul 5, dotat cu aparatura stomatologica de ultima ora, echipamente de sterilizare cu rating maxim de siguranta si nu in ultimul rand materiale stomatologice de la cei mai importanti producatori mondiali.Pe langa toata aceasta dotare ultramoderna, clinica noastra ofera servicii profesionale de inalta calitate la preturi corecte si un atasament ridicat al personalului medical fata de cerintele pacientului.

Misiune

Furnizarea unor solutii complete in stomatologie prin coagularea unor cadre medicale specializate cu renume si experienta de pe piata stomatologica.

Stimularea si motivarea unui colectiv de medici stomatologi cu experienta in domeniul seviciilor stomatologice si selectarea acestora dupa criterii stricte de standarde profesionale.

Avand in spatele nostru una din firmele de varf in industria importurilor si a distributiei de materiale stomatologice, clinica noastra va poate oferi un standard de dotari deosebit de ridicat, atat in ceea ce priveste echipamentele cat si materialele consumabile.

Echipamentele utilizate in tehnologia sterilizarii sunt situate printre cele mai ridicate standarde din domeniu din intreaga Europa.

Viziune

Clinica noastra doreste sa devina un model de serviciu stomatologic de inalta calitate, care sa va ofere un standard ridicat de sanatate orala in conditiile unor costuri corecte. Avem credinta ca cel mai important scop al nostru, si anume renumele clinicii noastre nu se poate obtine decat prin recomandarile si satisfactia clientilor nostrii, fapt pentru care suntem decisi sa ridicam serviciile noastre la cele mai inalte standarde de profesionalism.

Valori

– Profesionalism in practicarea actului stomatologic.
– Integritate si responsabilitate in serviciul stomatologic.
– Etica si deontologie profesionala.
– Loialitate si atasament fata de interesele pacientilor.
– Flexibilitate si creativitate in alegerea solutiei optime pentru pacient.
– Experienta de peste 15 ani.

Adaugă recenzia ta

Please login or register to add your review.

1996 - 2024 Copyright © Romanian Yellow Pages. Toate drepturile rezervate S.C. INFO PAGES S.R.L.
Sari la bara de unelte