Untitled

Asociaţia „Salvează o inimă”

Adăugat de Cristian Bucuroiu

0 recenzii

Listat în Asociatii, Filantropie si voluntariat

CAEN: 9499
CUI: 31015982
Persoana de contact: Placinta Vlad - presedinte
Mobil: 0752.753.540
Program de lucru:
L-V 9.00-18.00

Asociaţia „Salvează o inimă”

Suntem datori creştineşte, chiar dacă nu avem posibilitatea materială, să ajutăm. O putem face cu un gând bun, o rugăciune sau cu o încurajare. Să ne purtăm neputinţele unii altora şi să transmitem dragoste faţă de cel aflat într-o grea suferinţă! Cred că şi prin dragostea cea adevărată, nefăţarnică, putem să ne mântuim, cu mila lui Dumnezeu.

Apariţii media

Plăcintă Vlad Dumitru

Preşedintele Asociaţiei „Salvează o inimă”

Acasa.ro

Cel putin in ultimul an, datorita retelelor de socializare, romanii au fost partasi din ce in mai des la problemele celor din jur si mai mult ca niciodata s-au implicat in campanii umanitare. Vlad Placinta, presedintele Asociatiei “Salveaza o inima”, explica aceast lucru prin faptul ca “Social Media ne-a ajutat foarte mult sa interactionam cu oamenii, iar interactiunea a generat si solidaritate, a creat o comunitate solida. Este foarte greu sa rezonezi cu un caz umanitar daca nu se coaguleaza un nucleu puternic de sustinatori, care sa descentralizeze informatia in grupurile lor sociale si sa-si convinga prietenii si cunostiintele sa doneze pentru un caz sau altul”. Continuare articol….

TVR International

Acest proiect reprezintă unul dintre cele mai importante proiecte sociale desfășurate de Cardiopediatric Center, având alături Asociația „Salvează o inimă”, coordonată de către Dl. Vlad Plăcintă. Împreună, se urmărește tratarea a cât mai multe cazuri de malformații congenitale ale inimii la copii, oferind suport financiar părinților cu o situație materială delicată.
În cadrul acestui program au fost deja operați un număr de copii, care în lipsa unui tratament adecvat efectuat la timp, probabil ar fi avut altă soartă.

Digi HD

Un tânăr din județul Botoșani a creat o platformă de donații online, unică în România. Cei care contribuie financiar pentru a trimite la operație copii cu boli grave, pot afla în timp real ce se întâmplă cu banii lor. L-a ajutat un It-ist român, inginer la Google, în Elveția. Au lucrat de la distanță, dar într-un an și jumătate au strâns un sfert de milion de euro și au salvat astfel viețile a 50 de copii.

TVR 3

Europa FM

Vlad are 29 de ani, este căsătorit şi locuieşte în satul Boscoteni, comuna Frumuşica, un cătun situat la 37 de kilometri de municipiul Botoşani. Este agricultor, la fel ca aproape toţi consătenii. La sfârşitul zilei de muncă, Vlad salvează vieţi de copii. Continuare articol…

Adevărul

Vlad Plăcintă, agricultor într-un cătun din Botoşani, înfăptuieşte miracole cu discreţie. A pus la punct o platformă de donaţii unică în România şi a strâns sute de mii de euro, cu ajutorul cărora a salvat până acum vieţile a 50 de copii grav bolnavi. Vlad Plăcintă are 29 de ani, este căsătorit şi locuieşte în satul Boscoteni, comuna Frumuşica, un cătun situat la 37 de kilometri de municipiul Botoşani Continuare articol….

Great News

Povestea săteanului care a inventat un sistem online pentru ajutarea copiilor bolnavi Continuare articol aici….

Botosaneanul.ro

Botoșănean, eroul copiilor bolnavi: CUM a reușit un agricultor să pună pe picioare o asociație care salvează inimi Continuare articol…

Monitorul de Botoşani

Vlad Plăcintă, un botoşănean de 29 de ani, conduce o asociaţie care a salvat zeci de copii cu probleme grave de sănătate Continuare articol….

Ziarul Lumina

De aproape trei ani, se luptă pentru viaţa copiilor cu probleme grave de sănătate din zona sa natală, Botoşani. Nu a împlinit încă 30 de ani, munceşte din greu pentru a-şi susţine familia, însă nimic nu-l împiedică să fie sensibil la nevoile semenilor. Din dragoste pentru copilaşii bolnavi şi săraci, Dumitru Vlad Plăcintă a înfiinţat Asociaţia „Salvează o inimă“, pe care a pus-o sub ocrotirea Sfântului Nectarie. Şi minunile nu s-au lăsat aşteptate… Continuare articol….

Radio România Internaţional

Ascultaţi povestea unui om simplu din ţinutul Botoşanilor care a hotărât să-şi consacre parte din viaţă salvării copiilor aflaţi în situaţii disperate, din punct de vedere al sănătăţii. Vlad Dumitru Plăcintă. Un român Continuare articol….

Adaugă recenzia ta

Please login or register to add your review.

1996 - 2024 Copyright © Romanian Yellow Pages. Toate drepturile rezervate S.C. INFO PAGES S.R.L.
Sari la bara de unelte