logo

BIDEPA

Adăugat de Cristian Bucuroiu

0 recenzii

Listat în Servicii de paza, protectie si securitate, Servicii detectivi particulari, Transport valori

  • Str.Mihaileni nr.22-24, Sector 1, Bucuresti
  • 021-232.14.15
CAEN: 8010
CUI: 26841147
Nr Reg Com: J40/4359/2010
Telefon aditional: 021-232.14.15
Mobil: 0744.595.805
Fax: 021-232.14.15
Program de lucru:
non stop

BIDEPA

Paza si Protectie

Presteaza servicii de paza, protectie si supraveghere la agentii economici din sectorul public si privat. Pregatirea si instruirea personalului folosit de BIDEPA, se efectueaza pe baza unui plan tematic avizat de organul de politie competent, iar periodic acesta este supus verificarilor specifice.

Detectivi Particulari

CP – AGENTIE DE DETECTIVI PARTICULARI face parte din Grupul BIDEPA, are licenta de functionare si cadre atestate professional cu experienta de peste 25 de ani. Agentia este dotata cu aparatura de observare si inregistrare a imaginilor in conditii de totala conspirativitate.

Monitorizare Audio-Video-GPS

Cu sprijinul aplicatiilor instalate pe servere performante, personalul experimentat din dispeceratul de monitorizare poate urmari in timp real atat imagini video si audio, pozitia echipamentelor precum si starea senzorilor conectati la aceste echipamente.

Sisteme de Securitate

Total deschisa catre piata de profil si in mod permanent dialog cu clientii sai, BIDEPA participa in mod constant la evenimentele importante organizate pe plan national si international (seminarii, conferinte, expozitii de tehnica si aparatura etc.), pentru a-si promova propriile produse si pentru a fi la curent cu ultimele tehnologii in materie de securitate.

Transport Valori

BIDEPA are un instoric de 5 ani in CIT (Cash in Transit), dezvoltand in 3 etape acoperirea nationala. Astfel, putem furniza servicii integrate cu acoperire nationala pentru transportul de valori.

Adaugă recenzia ta

Please login or register to add your review.

1996 - 2024 Copyright © Romanian Yellow Pages. Toate drepturile rezervate S.C. INFO PAGES S.R.L.
Sari la bara de unelte