baner_1

Complex Terapie Naturala Alexandra – Hofigal

Adăugat de Cristian Bucuroiu

0 recenzii

Listat în Centre de sanatate, Complexe turistice, Hoteluri trei stele

CAEN: 869
Telefon aditional: 0244/343296; 0244/342975
Fax: 0244/343094
Program de lucru:
non stop
Contactați Listare proprietar

Contactați Listare proprietarul

Pentru a cere informații despre listare, completați formularul de mai jos pentru a trimite un mesaj listare proprietarului.


Conditii de cazare : – 3 stele

Capacitate: – 30 locuri in camere cu unu, doua sau trei paturi si grup sanitar propriu

Dotari: – televiziune prin cablu si minifrigider (in fiecare camera) sala de conferinte sala de sport (inclusiv masa de tenis) parcare

Servicii :

– Evaluarea starii de sanatate (consult interdisciplinar)

– Tratament complet: – fitoterapie si gemoterapie
– aromaterapie
– dietoterapie

– Recuperare
balneofizioterapeutica: – hidroterapie (sauna, bai)
– masaj si reflexoterapie
– fitness
– electroterapie (inclusiv LASER)
– impachetari cu spirulina vie
– aeroterapie

– Cosmetica si estetica corporala (pret neinclus in sejur)

– Termografie (pret neinclus in sejur)

Veti alege Complexul ALEXANDRA pentru ca …

… aici aerul are cel mai ridicat continut in ozon si ioni negativi din tara, iar aeroterapia si cura de teren vor influenta benefic starea Dv. de sanatate, avand un efect excelent asupra psihicului.

… ALEXANDRA dispune de o baza de fitness unde, sub indrumarea kinetoterapeutilor, puteti face exercitii fizice medicale carora, in functie de existenta sau nu a unor afectiuni osteoarticulare, li se vor adauga cele mai potrivite proceduri de hidroterapie, electroterapie, reflexoterapie, impachetari cu parafina calda, masaj si training autogen.

… puteti beneficia de o terapie unica si originala – impachetarea cu spirulina, care are un efect spectaculos asupra sanatatii intregului organism.

… medicii nostri cu competenta in fitoterapie va vor oferi scheme de tratament cu produse naturale (fitoterapeutice si gemoderivate) care sa actioneze complementar, sinergic cu medicatia alopata pe care o urmati. Acestea vor functiona atat profilactic cat si curativ, pentru persoanele care au probleme cauzate de stres, oboseala, imunitate scazuta. Aromaterapia, bazata pe actiunile benefice ale uleiurilor esentiale extrase din plante asupra sistemului nervos si aparatului respirator, completeaza cu succes administrarea interna a produselor din plante.

… alimentatia oferita de complexul nostru este ecologica. La recomandarea medicului sau la solicitarea dumneavoastra, puteti opta pentru o dieta hipocalorica, hiposodata, vegetariana, lactovegetariana.

Adaugă recenzia ta

Please login or register to add your review.

1996 - 2024 Copyright © Romanian Yellow Pages. Toate drepturile rezervate S.C. INFO PAGES S.R.L.
Sari la bara de unelte