logo-bun.jpg

ESOP CONSULTING SRL

Adăugat de ryellowpages

0 recenzii

Listat în Agentii imobiliare

  • B-dul Iuliu Maniu 74-76, Bucuresti, BUCURESTI SECTORUL 6, Romania
  • 741741936
CAEN: 6831
CUI: 14461560
Persoana de contact: PETRESCU ALEXANDRU
Mobil: 741741936

Despre ESOP

ESOP este o companie ce are la baza lucrul cu oameni si pentru oameni. Pentru oameni ca dumneavoastra care cauta parteneri de incredere si solutii pe termen lung. Un consultant vertical care va va asista tranzactia avand o intelegerea corecta si completa a pietei de birouri. Suntem o organizatie dinamica, fondata pe o gandire vizionara si un comportament proactiv. Suntem prima companie imobiliara care a intuit marele potential al companiilor medii (companii care au pana in 100 de angajati). In prezent, suntem lideri pe acest segment de piata, cu un departament dedicat adresat spatiilor de birouri pentru companiilor medii si ne numaram intre primii 3 jucatori din piata in privinta suprafetelor tranzactionate in 2014 (peste 40.000 mp de spatii de birouri). Avem la baza probabil cel mai extins portofoliu de spatii de birouri in centre de afaceri si vile, peste 2.700 de proprietati, si suntem cea mai sigura si eficienta sursa de cautare a unui spatiu de birouri pentru companii aflate in diversele faza de dezvoltare afacerii. Departamentul Corporate al ESOP ofera servicii complete pentru companiile multinationale sau locale in expansiune sau care doresc optimizarea spatiilor de birouri ocupate.

ESOP – numele

ESOP, inteleptul din Antichitate si renumitul creator de fabule, a fost alegerea noastra in 2002, cand am decis sa punem bazele unei companii imobiliare care sa promoveze in primul rand ideea de moralitate si respect in afaceri. Fabulistul ESOP si-a dedicat intreaga viata promovarii unui set nepretuit de valori, intr-o maniera originala. Subscriem acestui Cod si, inspirati de lectiile morale ale lui ESOP, am dovedit ca, acolo unde exista dedicare si seriozitate, cuvintele devin fapte, clientii se transforma in parteneri, iar relatia de afaceri devine o conexiune interpersonala bazata pe incredere. Spiritul echipei ESOP se bazeaza pe integritate, comunicare deschisa, respect de sine, respect pentru parteneri de afaceri.

Misiunea noastra

Sa ajutam clientii ESOP sa ia cele mai bune decizii pentru afacerile sau viata lor, prin inovatie si eficienta si sa facem aceasta activitate profitabila si placuta pentru toti cei implicati in afacerea ESOP.

Adaugă recenzia ta

Please login or register to add your review.

1996 - 2024 Copyright © Romanian Yellow Pages. Toate drepturile rezervate S.C. INFO PAGES S.R.L.
Sari la bara de unelte