logo fia

FIA GRUP ’94 S.R.L.

Adăugat de Cristian Bucuroiu

0 recenzii

Listat în Contabilitate si audit financiar

Urmărește:

Telefon aditional: 021 222 14 71
Mobil: 0722 616 686
Fax: 031 815 75 91
Program de lucru:
L-V 9.00 - 17.00

S.C. FIA GRUP ’94 S.R.L. este o societate tânără în cadrul căreia işi desfăşoara activitatea o echipă formată din personal cu experienţă şi cu o bună pregătire teoretică şi practică. Conducerea societăţii este formată din profesionişti, membrii ai Corpului Experţilor Contabili şi al Contabililor Autorizaţi. Sediul nostru este în Bucureşti, Str Luigi Cazzavillan nr. 9, Sector 1.

Societatea este înregistrată în Tabloul Corpului Experţilor Contabili şi Contabililor Autorizaţi din România cu nr. 2861, principalele domenii de activitate fiind reprezentate de prestarea de servicii de contabilitate, executarea de expertize contabile, precum şi prestarea unor servicii specializate de consultanţă în domeniul fiscal, afaceri şi management.

Personalul nostru este orientat către nevoile clientului, obiectivul principal al societăţii fiind identificarea soluţiilor optime în termenul cel mai scurt, sprijin şi asistenţă pentru dezvoltarea de noi afaceri ţinând seama de limitările legislative şi fiscale specifice României. În acest scop, am dezvoltat un sistem de servicii personalizate în funcţie de nevoile clientului, grupul nostru de specialişti preluând o mare parte din sarcinile operative şi degajând timpi preţioşi pentru companii; în plus faţă de serviciile specializate financiare, colaborarea noastră permanentă cu avocaţi, notari, experţi judiciari, evaluatori şi auditori atestaţi, etc. ne asigură posibilitatea unei reacţii rapide la toate cerinţele clienţilor. Un pachet separat de servicii a fost pus la punct şi clienţilor noştri de cetăţenie străină, aceştia fiind înştiinţaţi periodic de activitatea desfăşurată de firmele lor în România, prin intermediul unor raportări specifice.

Despre Noi Fia Contabilitate

Avantajele parteneriatului cu FIA

FIA GRUP ’94 oferă avantaje de ordin economic, financiar şi managerial atât micilor întreprinzători cât şi companiilor dezvoltate.
 Societatea noastră a acumulat o experienţă vasta din numeroasele probleme cu care s-a întâlnit pe parcursul anilor pentru fiecare client în parte, experienţa pe care o pune acum în slujba tuturor beneficiarilor serviciilor noastre de consultanţă financiara.
 Angajaţii noştri sunt la curent cu noutăţile legislative pe probleme specifice, iar colaborarea cu firme de avocatură, audit, evaluare asigură cunoaşterea perfectă a cadrului legislativ în care activeaza firmele dumneavoastre.
 Toţi clienţii noştri sunt acoperiţi de răspunderea contractuală, iar costurile serviciilor noastre sunt mai mici decât costurile efectuării evidenţei contabile la sediul societăţii de către un personal similar ca şi competenţe şi calificare.
 Prin oferirea unor servicii complete financiar-contabile şi depunerea multiplelor declaraţii şi raportări locale, câştigaţi timp şi vă puteţi concentra eforturile în vederea realizării obiectivelor specifice firmei dumneavoastră.
 Angajamentul nostru este flexibil, poate răspunde oricărei cerinţe şi serviciile noastre sunt disponibile chiar şi pe perioade limitate de timp, fără a fi condiţionate de restricţiile unui contract individual de muncă.

Cui ne adresăm?

Societatea se adresează unei categorii largi de clienţi, aceştia fiind persoane juridice române şi străine încadrate ca microîntreprinderi, întreprinderi mici şi mijlocii, asociaţii, centre de cercetare etc. Aceştia activează în diverse domenii, printre care amintim:
 Producţie şi microproducţie bunuri de larg consum
 Comerţ en gros intern şi extern (import/export)
 Comerţ en detail
 Comerţ en gros şi en detail al produselor farmaceutice
 Prestări servicii
 Producţie software, prestări servicii IT şi publicitate
 Intermedieri în afaceri
 Agricultură
 Producţie şi exploatare forestieră
 Servicii cercetare marketing

Despre Noi Fia audit

Etică şi confidenţialitate

Politica firmei S.C. FIA GRUP ’94 S.R.L este orientată către garantarea confidenţialităţii informaţiilor comunicate de client sau obţinute pentru un client, chiar şi după încetarea raporturilor de colaborare. Cuvintele cheie în desfăşurarea activităţii noastre sunt:

 Încredere
 Profesionalism
 Credibilitate
 Calitatea clienţilor

Adaugă recenzia ta

Please login or register to add your review.

1996 - 2023 Copyright © Romanian Yellow Pages. Toate drepturile rezervate S.C. INFO PAGES S.R.L.
Sari la bara de unelte