logo Fratia Ortodoxa Sfantul Mare Mucenic Gheorghe purtatorul de Biruinta - bun

Fratia Ortodoxa Sfantul Mare Mucenic Gheorghe purtatorul de Biruinta

Adăugat de Cristian Bucuroiu

0 recenzii

Listat în Asociatii

Persoana de contact: Ploiesti - Dan Grajdeanu - 0740.316.387, Bucuresti - Liviu Constantinescu – 0763.663.148
Mobil: 0740.316.387, 0763.663.148

Fratia Ortodoxa Sfântul Mare Mucenic Gheorghe, Purtatorul de Biruinta, este o organizatie crestina în care se aduna romani care au ca valori principale dragostea de Dumnezeu, Neam și Tara.

Ea a fost botezata cu acest nume de vrednicul de pomenire Părinte Justin Parvu.

Misiunea acestei organizații este de a dezvolta în sufletele romanilor, dorința de a se imbunatati permanent, de a fi mandri de neamul din care facem parte și de a renunța la mentalitatea actuala a societății în care se promoveaza „descurcareala”, minciuna, furtul, miselia și trandavia.

Cum facem noi aceasta.
Cea mai buna cale de a schimba pe cineva este dragostea și oferirea exemplului personal.
Organizam tabere de munca în care se muncește voluntar în sprijinul celor aflati în nevoie(familii cu mulți copii, azile de bătrâni, manastiri, biserici, muntele Athos, in caz de inundatii, incendii, ninsori abundente, in gospodariile batranilor sau a celor neputinciosi, in Ardeal pentru incurajarea romanilor din Covasna și Harghita,etc).

În cadrul taberelor, atmosfera este într-o armonie perfectă, neintelegerile fiind depasite prin dragostea frateasca ce ne leagă și mai ales prin credința puternica în bunul Dumnezeu ce o are fiecare camarad dar și datorită Duhului ce ne uneste, al dragostei de neam. Cu toții suntem constienti ca trebuie sa trecem peste orgoliul personal, viitorul țării fiind mult mai important pentru noi.

Ținem lecții de istorie adevărata cu copiii în școlile unde putem intra.
Organizam pelerinaje la locurile de martiraj din perioada comunista (Aiud,Jilava,canal,etc)

Amplasam și ingrijim troite inchinate eroilor neamului, ingrijim mormintele eroilor și organizam slujbe de pomenire a lor.

Organizam cu copiii concursuri de poezie crestina și patriotica, rasplatite cu premii in bani.

Invatam pe copii colinde stramosesti și ii organizam ca odinioara.
Organizam lansari de carte sau de film și conferințe despre martirii din temnitele comuniste sau despre rezistenta armata din munți.

Ne ajutam reciproc atât prin rugaciune dar și prin munca sau imprumuturi financiare în caz de nevoie sau la deschiderea de noi afaceri.

Prin mila lui Dumnezeu am lăsat în urma pe unde am trecut mai multă speranța ca se poate și altfel și în unele locuri oamenii au început să se schimbe.

Membri fratiei fac parte din toate categoriile sociale:de la angajați în sistemul de stat și privat la intreprinzatori particulari și elevi ,studenti sau pensionari.

Fondurile necesare actiunilor provin în principal din contributiile personale ale camarazilor,dar și din partea unor simpatizanti ai Fratiei.

Am observat ca se pot face lucruri mărețe cu bani puțini dar cu dragoste, onoare și credința.

SCOPUL nostru este lupta pentru mantuirea neamului romanesc,neam în care am fost binecuvântați să ne nastem.

Am început acțiunile în anul 2010, fiind 4 membrii, iar în anul 2015 numaram, prin mila Lui Dumnezeu, aproximativ 30 de camarazi.

Ne prezentam acțiunile, nu pentru a ne lauda, ci pentru a inspira și alți romani sa iasă din indiferenta și neimplicarea în care se afla și să se alăture acestei linii prin care dorim sa implinim dorința unui mare erou național și sa facem ”O tara ca soarele sfant de pe cer”.

Indemnam pe toți romanii adevărați să se alăture acestui duh faptuitor!

Dumnezeu cu noi și nimeni împotriva noastră !

Cine vrea sã lupte pentru dreptate si pentru cinste în tarã, cine vrea sã munceascã pentru patria lui, cine vrea sã facã jertfã alãturi de noi, sã vinã cu noi !

Adaugă recenzia ta

Please login or register to add your review.

1996 - 2023 Copyright © Romanian Yellow Pages. Toate drepturile rezervate S.C. INFO PAGES S.R.L.
Sari la bara de unelte