logo  Global Connect

Global Connect Network, Inc.

Adăugat de Cristian Bucuroiu

0 recenzii

Listat în Alte servicii in IT, IPTV, WEBTV

Telefon aditional: +1(877) 686-8248
Program de lucru:
NON STOP

Global Connect Network, Inc. va ofera cea mai mare selectie de posturi romanesti, cele mai bune filme romanesti, ultimele stiri si cele mai bune emisiuni dedivertisment precum si o gama variata dde documentare, filme istorice si de cultura. In plus, oferim mereu cele mai populare transmisiuni din tara, seriale, productii speciale. Toate acestea direct pe televizorul dumneavoastra.

Informatii Generale
Global Connect Network este singura companie de IPTV care va aduce Romania acasa prin intermediul celor mai populare canale de televiziune romanesti de pe piata. Ce este IPTV-ul? Este un acronim sau o prescurtare pentru “internet protocol television” sau “televiziune IP”, care nu inseamna altceva decat o metoda de transmitere a semnalului TV, printr-o retea de internet securizata, avand o inalta calitate video cat si audio. Semnalul vine din internet, intr-un set-top box care decodeaza informatia in timp real si o trimite direct in televizorul dumneavoastra.

Cu set-top boxul nostru aveti ghidul electronic de programe care va permite sa vedeti toate emisiunile sau filmele zilei, atat pe cele difuzate, cat si pe cele ce urmeaza sa fie difuzate. De asemenea cu Global Connect Network ai playback de 72 de ore. Daca ai pierdut emisiunea, meciul, sau filmul preferat, poti merge inapoi in timp 72 de ore si poti vedea inregistrarea evenimentului TV care a fost difuzat cand nu erai acasa.

Peste 30 de canale TV; divertisment, stiri, muzica si sport, toate incluse intr-un singur pachet accesibil pentru toata lumea. Veti avea access la cele mai populare canale tv romanesti printre care ProTVi , Kanal D, Antena Intl, TVRi si Prima TV. Pentru mai multe informatii despre canalele TV disponibile, tarife si planuri, sunati 24/7 la +1(877) 686-8248.

Adaugă recenzia ta

Please login or register to add your review.

1996 - 2024 Copyright © Romanian Yellow Pages. Toate drepturile rezervate S.C. INFO PAGES S.R.L.
Sari la bara de unelte