pt-bannerul-de-260-x-217.png

HOFIGAL Export-Import SA

Adăugat de Cristian Bucuroiu

0 recenzii

Listat în Fabricare produse chimice, organice si anorganice, Farmacii, Fitoterapie

  • Strada Iuliu Hațeganu, București, România
  • 40 021 334 51 35
Persoana de contact: Serban Cristian - 0723 607 326
Telefon aditional: 40 021 492 04 42
Mobil: 0723 967 050
Fax: 40 021 334 59 05
Program de lucru:
L-V 8.00 - 16.00

S.C. Hofigal Export-Import S.A

A fost infiintata in anul 1990 si s-a impus pe piata romaneasca drept unul din principalii furnizori de produse naturale din Romania.
Aflat permanent in proces de imbunatatire, Hofigal produce si comercializeaza o gama larga de produse din plante medicinale si aromatice, medicamente, suplimente alimentare, cosmetice si substante farmaceutice active, sub forma de: comprimate obisnuite, comprimate acoperite, capsule cu continut solid, capsule cu continut lichid (acoperite sau neacoperite), solutii de uz intern si extern, multi si monodoze, ovule, supozitoare, creme, geluri.
Toate liniile de fabricatie indeplinesc cerintele G.M.P (Good Manufacturing Practice & Buna practica de fabricatie) si laboratoarele de control al calitatii fizico-chimic si microbiologic indeplinesc cerintele prevazute in Farmacopeea Europeana si alte farmacopei de circulatie internationala. Hofigal este o companie remarcabila pentru atentia deosebita si rezultatele unei activitati concentrate de cercetare si dezvoltare.
In anul 2003 HOFIGAL a deschis Centrul de Terapie Naturala „ALEXANDRA” la BREAZA / Prahova, intr-un climat montan situat pe soseaua catre Sinaia-Busteni-Predeal. Intr-o regiune splendida cu izvoare naturale si aer proaspat, departe de poluarea marilor orase, exista posibilitatea refacerii starii de sanatate si buna dispozitie prin respect pentru NATURA si remediile sale miraculoase.
In anul 2006, HOFIGAL a deschis Centrul medical „HOFIMED” in Bucuresti. La acest centru, se folosesc in special metode de diagnostic si tratament care contribuie la stimularea fortelor proprii de refacere si autovindecare a organismului si care nu produc reactii adverse. Prin aceste metode se incearca tratarea omului bolnav si nu a bolii.

Inca din 1990-anul infiintarii, S.C. HOFIGAL EXPORT IMPORT S.A. s-a dezvoltat an de an, reusind sa devina si sa se mentina ca o companie serioasa, respectata, castigand un binemeritat renume in domeniu fabricarii produselor naturale. Produsele Hofigal includ tot ce natura are mai bun de oferit!

Calitatea si siguranta produselor Hofigal este demonstrata prin increderea si fidelizarea, an de an de noi clienti-consumatori permanenti de produse Hofigal, de-a lungul a 20 ani de activitate continua.

Pentru a tine sub control calitatea si siguranta produsului oferit consumatorului, asiguram obtinerea a 85% din materiile prime active de origine vegetala direct din culturile proprii. O dovada in acest sens o constituie faptul ca suntem in ultimul an de conversie de la agricultura clasica la cea ecologica.

Intr-un permanent proces de imbunatatire prin studii si cercetari laborioase de noi asocieri optime a componentelor naturale, compania noastra ofera intotdeauna produse naturale de calitate, sigure, fabricate in respect pentru mediu si realizate cu un personal sanatos, care corespund in totalitate legislatiei internationale pe aceste domenii.

S.C. HOFIGAL EXPORT IMPORT S.A. este o companie cu management integrat – calitate, mediu, siguranta alimentului, sanatatea si securitatea ocupationala.

Dovada, o constituie recertificarile pe domeniile mentionate conform ultimelor standarde in vigoare cu companii de renume international- Agentia Nationala a Medicamentului si TUV Thuringen din Germania:
– Autorizatia de Fabricatie;
– Certificatele privind:
• Conformitatea cu Buna Practica de Fabricatie;
• Sistemul de Management al Calitatii-ISO 9001:2008;
•Sistemul de Management de Mediu- ISO 14001:2004;
•Sistemul de Management al Sanatatii si Securitatii Ocupationale-BS OHSAS 18001:2007;
•Sistemul de Management al Sigurantei Alimentului -ISO 22000:2005.

Mai mult, SC HOFIGAL EXPORT IMPORT SA este PRIMA companie romaneasca cu domeniul nostru de activitate- posesoare a celui de-al 2-lea Certificat IFS (International Food Standard ) versiunea a 5-a:2007 – cel mai inalt nivel.

Misiunea organizatiei

Produse naturale de cea mai inalta calitate pentru toate categoriile de clienti.

Echipa manageriala

Este reprezentata de tineri specialisti, cu un bogat bagaj de cunostinte si totodata de persoane cu experienta in domeniul farmaceutic, medical, chimico-biologic, inginerie.

Istoric

S.C. Hofigal Export Import S.A. avand ca obiect de activitate fabricarea de produse naturale, prin valorificarea complexa a plantelor medicinale si aromate obtinute din culturi proprii, realizate in conditii ecologice, a fost infiintata in anul 1990, cu capital integral romanesc.
An de an firma a cunoscut o evolutie continua, atat in ceea ce priveste tehnologizarea fluxurilor de productie si a laboratoarelor de analize fizico-chimice si microbiologice cu echipamente moderne si personal calificat, cat si in ceea ce priveste cresterea productivitatii si diversificarea gamei de produse.
Un rol determinant in dezvoltarea firmei l-a avut colaborarea fructuoasa a unui colectiv de oameni de o valoare deosebita, cu experienta in domeniul cercetarii si productiei, care, utilizand plante specifice conditiilor pedoclimatice din tara noastra au obtinut produse noi, originale, dupa tehnologii proprii, brevetate in tara si premiate la targuri internationale.
Rezultatul muncii acestui colectiv de specialisti s-a concretizat, de asemenea, in cresterea numarului de produse fabricate, de la 3 in anul 1990 la 500 de produse in anul 2010.
Firma a cunoscut o evolutie spectaculoasa dupa anul 2001 cand s-a construit o fabrica moderna in ceea ce priveste dotarea cu echipamente a fluxurilor de productie, controlului si distributiei produselor finite.
Urmare a acestei investitii a fost dezvoltarea segmentului de adresabilitate si a increderii a unui numar din ce in ce mai mare de persoane in produsul Hofigal.

Prevederi privind protectia mediului

S.C. HOFIGAL EXPORT-IMPORT S.A respecta legislatia in domeniul protectiei mediului, conform Autorizatiei de Mediu Nr. 568 din 18.11.2009, valabila pana la 18.11.2014. In acest sens, se monitorizeaza atat factorii de mediu, cat si modul de gospodarire a deseurilor si a ambalajelor, dupa cum urmeaza:

I. Monitorizarea mediului

Se monitorizeaza indicatorii de calitate a apelor evacuate (uzate): temperatura, pH, materii in suspensie, consumul chimic de oxigen (CCO-Cr), CBO5, substante extractibile cu solventi organici, detergenti sintetici biodegradabili, azot amoniacal, fosfor total, sulfati, clouri, azot total (conform Rapoartelor de incercare emise lunar de o societate acreditata RENAR, valorile acestor indicatori s-au situat sub valorile limita admisibile);
Se monitorizeaza indicatorii de calitate a aerului- emisiile din procesele de combustie: pulberi, SO2, NO2, CO si emisiile din procesele tehnologice: pulberi totale si substante organice volatile exprimate in Ctotal. Analizand rezultatele masurarilor de emisii in atmosfera (conform Rapoartelor de Incercare emise de o societate acreditata RENAR), comparativ cu limitarile din Ordinul MAPPM nr. 462/93 pentru aprobarea Conditiilor tehnice privind protectia atmosferica si Normelor metodologice privind determinarea emisiilor de poluanti atmosferici produsi de surse stationare si Ordinul MAPPM nr. 756/1997 pentru aprobarea Reglementarii privind evaluarea poluarii mediului, s-a constatat ca, valorile tuturor poluantilor s-au situat sub Pragurile de Alerta si Pragurile de Interventie;

II. Modul de gospodarire a deseurilor si a ambalajelor

Este implementat un sistem de colectare selectiva a deseurilor, fiecare sectie de productie si activitate auxiliara fiind dotata cu containere adecvate pentru depozitarea deseurilor. Deseurile reciclabile sunt valorificate prin contract, cu operatori economici autorizati. Pentru respectarea cerintelor privind gestionarea deseurilor de ambalaje corespunzatoare cantitatii de produse introduse pe piata romaneasca, s-a transferat responsabilitatea privind indeplinirea obligatiior de valorificare si reciclare a deseurilor de ambalaje, respectiv a obligatiei de raportare privind modul de indeplinire a acestor obligatii prevazute de H.G. Nr. 621/ 2005 privind gestionarea ambalajelor si a deseurilor de ambalaje. Astfel, in anul 2012, operatorul economic autorizat a colectat si valorificat in numele S.C. HOFIGAL EXPORT-IMPORT S.A si a raportat la Administratia Fondului pentru Mediu urmatoarele cantitati de deseuri de ambalaje:
– sticla 15108 kg;
– hartie – carton 28383 kg;
– materiale plastice 25003 kg;
– metale (aluminiu) 2050 kg.
Atat obiectivul global de valorificare prin reciclare, cat si obiectivele minime de valorificare prin reciclare, pe tipuri de materiale, stabilite prin H.G. Nr. 621/2005, cu modificarile si completarile ulterioare, au fost realizate.
Cerintele Autorizatiei de Mediu au fost respectate.

Obiectele de proprietate industriala aflate in portofoliul S.C. Hofigal export import S.A.

Preocupata pentru dezvoltarea si largirea gamei de produse, S.C. HOFIGAL EXPORT IMPORT S.A. a realizat prin programele de cercetare proprii noi tehnologii de fabricatie care s-au concretizat in lansarea pe piata a noi produse sub forma de suplimente alimentare.
Deoarece asocierea diferitelor plante in diferite concentratii a reprezentat o noutate, tehnologiile si produsele rezultate in urma aplicarii lor, au fost constituite in cereri de brevet de inventie la Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci.
in prezent, in portofoliul de brevete al societatii exista un numar de 110 brevete de inventie si cereri de inventie.
Prin politica dusa de firma in domeniul proprietatii industriale s-au creat si marci de produse, care sa permita consumatorilor sa identifice un produs, astfel incat sa-l poata distinge de alte produse identice sau similare furnizate de catre companii concurente. Consumatorul trebuie sa poata distinge cu usurinta produsele utile.
Marca joaca un rol cardinal in strategiile de de marketing ale companiilor, contribuind la definirea imaginii si a reputatiei produselor in perceptia consumatorilor.
Imaginea si reputatia unei companii genereaza incredere in randul clientelei locale si pentru cresterea prestigiului companiei.
Consumatorii dezvolta deseori un atasament emotional pentru anumite marci, pe baza unui set de calitati dorite sau de trasaturi regasite in produsele care poarta marca respectiva, in concordanta cu adaptarea propriului organism.
Marca „HOFIGAL”, cu o vechime de peste 20 ani tinde sa devina o marca notorie in Romania si nu numai.
In prezent, societatea detine in portofoliu peste 74 de marci si cereri de marca.
Legat de marca produsului, firma a creat o tipologie de desene si modele industriale inregistrate la Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci.
In prezent, societatea are in portofoliu un numar de 44 de desene industriale si alte 31 de cereri de inregistrare modele si desene industriale.

Distributie

Distributia se efectueaza prin distribuitori autorizati asigurand astfel prezenta produselor Hofigal pe intreg teritoriul tarii.
Calitatea produselor noastre a determinat parteneriate cu alte tari din Comunitatea Europeana si din afara acesteia.

Parerile studentilor

Pe data de 1 iulie 2013 a inceput sa se contureze o perspectiva promitatoare a viitorului nostru ca tinere sperante ale societatii.
Suntem studenti anul II specialitatea Biochimie Tehnologica in cadrul Facultatii de Chimie (Universitatea din Bucuresti).
Data de 1 iulie 2013 a reprezentat primul contact al nostru cu lumea reala a industriei. Concret, in dimineata zilei de 1 iulie ne-am prezentat la compania Hofigal pentru a efectua practica tehnologica pe o durata de 18 zile. Inca de la inceput, fiecare dintre noi ne-am gandit daca ne putem gasi un loc in aceasta „lume”. Si gandul acesta ne-a insotit pe tot parcursul sederii noastre la Hofigal. Ne-am dorit sa ne facem remarcati, utili si mai ales sa inmagazinam informatia ce ne este oferita pentru a deveni valorosi.
La Hofigal am intalnit un colectiv de oameni minunati, oameni de nadejde pe care ii putem considera exemplu pentru ceea ce trebuie sa fie omul modern al societatii de astazi. Aici ni s-au oferit „ingredientele” necesare pentru a ne dezvolta ca entitate in meseria dorita de noi (biochimist).
Uimitor, tot ce am invatat teoretic la facultate am vazut cum aici se pune in practica. Am participat la realizarea unui produs Hofigal de la stadiul de materie prima la cel de produs finit. Fie ca au fost capsule moi sau tari, comprimate, tincturi, ceaiuri, am descoperit ca fiecare caz in parte e un mini-univers ce inglobeaza o multitudine de operatii tehnlogice bazate pe cunostinte teoretice, dar si experienta practica.
Accesul la toate acestea ne-a fost oferit cu marinimie de colectivul din Hofigal. Totodata, am primit si sfaturi parintesti in mod direct, rostite prin cuvinte, dar si indirect, “traduse” din gesturi: sa fii punctual, sa fii perseverent, sa te autoevaluezi fara „falsa modestie”, sa te dedici locului de munca, sa oferi respect pentru a primi pe masura si lucrul cel mai important invatat la Hofigal este acela de a fi corect cu tine insuti, dar si cu cei din jurul tau.
In urma unei discutii de grup cu colegii „partasi” la experienta Hofigal, am putut trage cateva concluzii, ca o privire de ansamblu asupra activitatii noastre la Hofigal.
Astfel, suntem recunoscatori firmei Hofigal pentru ca ne-a oferit oportunitatea de a cunoaste si a intelege o particica din lumea industriei. In aceasta perioada ne-am simtit adoptati cu drag intr-o familie mare care s-a implicat in educatia noastra. Am invatat lucruri utile si interesante, iar unii dintre noi si-au descoperit veleitatile de biochimisti ai mediului industrial.
Multumim Hofigal pentru profesionalismul, rabdarea, atentia si consideratia oferite !

Motto: Natura nu minte niciodata

Adaugă recenzia ta

Please login or register to add your review.

1996 - 2024 Copyright © Romanian Yellow Pages. Toate drepturile rezervate S.C. INFO PAGES S.R.L.
Sari la bara de unelte