sigla movingbox

MovingBox

Adăugat de Cristian Bucuroiu

0 recenzii

Listat în Servicii de mutari

  • Bulevardul Dinicu Golescu 35, București, România
  • +4 0740 569 432
CAEN: 4942
Mobil: +4 0740 569 432
Program de lucru:
L – D: 08:00 – 22:00
Contactați Listare proprietar

Contactați Listare proprietarul

Pentru a cere informații despre listare, completați formularul de mai jos pentru a trimite un mesaj listare proprietarului.


MovingBox – firma mutari Bucuresti, pentru ca:
Rapiditatea operatiunilor si gradul sporit de siguranta sunt principalele motive pentru care ar trebui sa apelezi la o firma de mutari specializata. Realizeaza urmatoarea mutare a locuintei sau a biroului contractand servicii de mutari profesioniste de la compania MovingBox.

Acesta elaboreaza strategii atent gandite si bine structurate, indiferent de dimensiunile lucrarii, acordand o atentie deosebita detaliilor. Intregul proces este supervizat de un sef de echipa bine instruit, ales de firma de mutari pentru a putea lua cele mai bune decizii in cazul aparitieii unor situatii neprevazute.
In 10 ani de experienta am invatat multe si am devenit mai priceputi cu fiecare mutare de firma sau locuinta efectuata. Suntem cea mai apreciata firma de mutari din Bucuresti deoarece:

Asiguram un mediu placut de lucru
Suntem punctuali si seriosi
Efectuam evaluari gratuite
Multumim fiecare client

Suntem o firma de mutari care isi respecta munca, personalul si clientii. Misiunea noastra estea aceea de a duce la bun sfarsit toate solicitarile dumneavoastra, in termenii si conditiile stabilite. Fiecare mutare are caracteristici specifice, aducand noi provocari ce trebuie tratate cu seriozitate. Echipa de lucru este formata din baieti tineri si educati, cu experienta in domeniu, avand foarte multe operatiuni de mutari la activ. Putem asigura un efectiv considerabil de personal pentru operatiuni de transport mobila sau relocari de mare anvergura.

Parcul auto este unul modern si cuprinde camioane de diferite marimi (de la 14mc la 36mc) si tonaje (de la 3,5t la 7,5t). Astfel asiguram o logistica fluenta si timpi excelenti pentru orice operatiuni de mutari si transport.

Politica MovingBox este aplicata individual, tinandu-se cont de specificul fiecarui client. Spre deosebire de operatiunile altor firme, mutarile efectuate de noi se desfasoara dupa un grafic bine stabilit.

Ce ofera MovingBox – Firma mutari Bucuresti

Servicii excelente la preturi convenabile

Oferim servicii de mutari All-inclusive, unde costurile nu se schimba! Este prima companie din Romania care promoveaza acest tip de oferta. Daca inventarul tau nu se modifica, preturile noastre raman aceleasi. Este o promisiune importanta atat pentru noi cat si pentru clienti. Corectitudinea si transparenta sunt doua avantaje esentiale ce stau la baza unei colaborari de succes.

Ca si element distinctiv pentru acest domeniu de activitate, MovingBox este o firma de mutari din Bucuresti, ce se diferentiaza de concurenta prin faptul ca asigura toate serviciile conexe operatiunilor de mutari. Astfel am creat 2 optiuni:

Standard MovingBox. Aceasta varianta include toate operatiunile necesare realizarii unei mutari corecte. Asiguram transportul, manipularea, impachetarea si ambalarea mobilierului si a tuturor bunurilor stipulate in contract. Montajul (dezasamblarea/asamblarea) este realizat de personal calificat.
Extra MovingBox. Variantei Strandard MoveingBox i se pot adauga servicii suplimentare de curatenie, montaj/demontaj AC sau schimbarea pozitiei acestuia, fixarea mobilierului sau a tablourilor pe pereti, evacuare sau debarasare mobila veche, depozitare sau orice alt serviciu auxiliar dorit.

Adaugă recenzia ta

Please login or register to add your review.

1996 - 2024 Copyright © Romanian Yellow Pages. Toate drepturile rezervate S.C. INFO PAGES S.R.L.
Sari la bara de unelte