logo8.jpg

Nanochem Romania

Adăugat de nanochem

0 recenzii

Listat în Alte activitati industriale, Lucrari de invelitori, sarpante si terase la constructii, Lucrari de izolatii

  • Drumul Între Tarlale, București 032982, România
  • 0728182875
CUI: RO 26102365
Nr Reg Com: J40/10202/2009

Nanochem in Romania

In economia de azi, majoritatea firmelor specializate in acoperiri de protectie si aplicatorii de sisteme de pardoseli si acoperiri de protectie, precum rasina sau vopseaua epoxidica, prefera solutiile cele mai ieftine, dar tot mai slabe ca rezistenta si putere de acoperire. In ceea ce ne priveste, noi dorim opusul acestora. Astfel, venim in Romania cu acele materiale, fie ele pentru izolatii sau pardoseli, de ultima generatie, care scutesc beneficiarii de toate bataile de cap si lungesc la propriu viata planetei.

Misiunea pe care ne-am asumat-o, nu este alta decat educarea pietei romanesti de a folosi Chimia Verde in complexitatea ei si aceste materiale reciclabile, ca solutie alternativa oricarei alta.

Nu trebuie neaparat sa fiti specialisti in spuma sau vopsea poliuretanica, ori in acoperiri de protectie in general, ca sa descoperiti ca peliculele de protectie si sistemele de acoperiri propuse de noi, din gama RapidShield si Polyurea, prin viata lor mult mai lunga, arata cata stiinta inglobeaza la propriu aceste sisteme de acoperiri.

Ne-am insusit de asemenea si misiunea de a-i responsabiliza pe toti cei care sunt pusi in situatia de a face o alegere inteleapta si indeosebi de a redefini eficienta industriei de acoperiri de protectie.

Adaugă recenzia ta

Please login or register to add your review.

1996 - 2023 Copyright © Romanian Yellow Pages. Toate drepturile rezervate S.C. INFO PAGES S.R.L.
Sari la bara de unelte